Έπαιξε ξύλο ο Μιχαΐλοβιτς

Τον εκρηκτικό του χαρακτήρα έδειξε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με αποτέλεσμα να είναι πρωταγωνιστής σε απίστευτο περιστατικό με καβγά στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η Σαμπντόρια για τον αγώνα με την Σασσουόλο την Κυριακή! Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ένας άγνωστος προκάλεσε τον Σέρβο προπονητή. 

Την ώρα που η αποστολή της Σαμπντόρια έβγαινε από το ξενοδοχείο για να επιβιβαστεί στο πούλμαν, πριν από την αναχώρηση για το εκτός έδρας ματς με την Σασουόλο στην Ρέτζιο Εμίλια, ένας άγνωστος που βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο άρχισε να βρίσει τον Μιχαΐλοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τον πλησίασε για να μάθει ποιο είναι το πρόβλημα του. Μόνο που βρέθηκε που βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς δέχθηκε μια γροθιά, με συνέπεια να σπάσουν τα γυαλιά ηλίου του!

Τότε, ποιος είδε τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και δεν τον φοβήθηκε! Ο άγνωστος κατάλαβε τι σημαίνει να νευριάσεις τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος δεν είναι και ο πιο ήρεμος τύπος του κόσμου! Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πλάκωσε τον άγνωστο, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία, αλλά και οι παίκτες της Σαμπντόρια ώστε να τον ηρεμήσουν.

Όπως έγινε γνωστό, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας έκανε  μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου. Το ίδιο θα πράξει και η διοίκηση της Σαμπντόρια. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο συγκεκριμένος που προκάλεσε τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι γνωστός στην αστυνομία της Γένοβας.

Σχετικά άρθρα