Δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν πέντε παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει στις 4μ.μ στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να υποδέχεται την αήττητη Καλλονή, λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη με τη Μπεσίκτας

Στις 6.15 μ.μ αρχίζουν τρία παιχνίδια. Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα θέλει την πρώτη της νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που επίσης είναι μια ομάδα που δεν έχει ήττα στις τρεις αγωνιστικές.  Ο Πανθρακικός μετά από δύο ισοπαλίες αναζητά την παρθενική νίκη του με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Πανιώνιο, ενώ στο Πανθεσσαλικό στάδιο η «νεοφώτιστη» Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς ή βαθμό στη Λίγκα στο ματς με τον Εργοτέλη.  

Τέλος στα Χανιά ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα (Καλλονή) και Ευρώπη (Ντιναμό Μόσχας), έχει επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε μία έδρα που δεν έχει νικήσει ποτέ.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα (3-0) που κατέγραψε την περασμένη Δευτέρα στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, στοιχείο που σε συνδυασμό με το ότι οι «πράσινοι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετρούν ήδη πέντε χαμένους βαθμούς, προοιωνίζεται μια αμφίρροπη συνάντηση. 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου
Skoda Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 …ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Καλλονή 16:00
Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 18:15
Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 18:15
Πανθρακικός – Πανιώνιος 18:15
Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 20:30

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 19:30

  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 

Σχετικά άρθρα