Δοκιμασμένη συνταγή

Ο Τραϊανός Δέλλας προετοιμάζει την ΑΕΚ ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για το Κύπελλο Ελλάδος. Ένα παιχνίδι, όπου αν η ΑΕΚ κάνει το «διπλό» αυτομάτως θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Ο «Κολοσσός» αν και έχε ακόμα μέρες μπροστά του για να δουλέψει όλα δείχνουν πως έχει ήδη στο μυαλό του τη δοκιμασμένη συνταγή, η οποία τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

 

Ο 38χρονος προπονητής στο φιλικό με την ΑΕΛ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες που δε λογίζονταν βασικοί, οπότε όλοι πλέον έχουν κάνει αρκετά… αγωνιστικά χιλιόμετρα. Οι μοναδικοί που είναι πίσω είναι οι Άρης Σοϊλέδης, Ιβάν Μπρέσεβιτς και Βασίλης Τσεβάς, όμως η αναβολή της έναρξης της σεζόν τους δίνει χρόνο να… προλάβουν τους συμπαίκτες τους.

 

Θεωρητικά λοιπόν βασικοί ενόψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης θα είναι οι παίκτες που τα πήγαν εξαιρετικά κόντρα στη Ρόμα και στο πρώτο ματς με το Φωκικό. Ο Ανέστης δηλαδή κάτω από τα γκολπόστ, οι Μπακάκης και Πεταυράκης στα άκρα της άμυνας και οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος στο κέντρο της (αν και ο Σαρρής «χτυπάει» πλέον την πόρτα της ενδεκάδας). Κορδέρο και Ανάκογλου αναμένεται να αγωνιστούν ξανά μαζί ως αμυντικοί μέσοι με τους Πλατέλλα, Μάνταλο και Μπαρμπόσα να συνθέτουν τη μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Αραβίδη…

 

Η σημερινή προπόνηση –όπως και η χθεσινή- είναι προγραμματισμένη για τις 4.30 μ.μ. προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να… συντονιστούν με την ώρα έναρξης του αγώνα με τον Πανθρακικό. 

Σχετικά άρθρα