Αρχική / Η Δούρου παίζει με ΠΑΟ και ΑΕΚ

Η Δούρου παίζει με ΠΑΟ και ΑΕΚ

Τι θα κάνει η περιφερειάρχισσα Ρένα Δούρου με τα 7 εκ. ευρώ στο γήπεδο της Λεωφόρου; Θα τα δώσει τα λεφτά να γίνει η ανάπλαση ή, όχι. Το πιο σωστό είναι να αναρωτηθεί κανείς αν η συντρόφισσα θα προσβάλλει, όπως έχει το δικαίωμα, την απόφαση του ΕλεγκτικούΣυμβουλίου που ήδη έκρινε παράνομη την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού με λεφτά κρατικά.


Βέβαια, η Δούρου είναι Δούρου. Έχει αποδείξει ότι δεν αναγνωρίζει άμα λάχει κυβερνητικές αποφάσεις και κρατικά όργανα. Λοιπόν; Τι θα κάνει με την Λεωφόρο; Εσωκομματικά η Δούρου το παίζει ανοικτά με τον Αλέξη Τσίπρα κι όχι τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος έχει στείλει σαφέστατο μήνημα: “Ούτε ένα ευρώ τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ για την “Αγιά Σοφιά”.


Αποκαλύπτω ότι η Δούρου, εναρμονισμένη με την τελευταία τακτική του κόμματος, αποφάσισε, ρώτησε ήδη τον Πάπα της Ρώμης, Φραγκίσκο Α'. Να τα δώσω τα λεφτά στην ΑΕΚ ή, όχι; Και πήρε την απάντηση! “Αγαπητή εν Θεώ αδελφή, μη μου βάζεις δύσκολα. Ασφαλώς γνωρίζεις ότι ο Μελισσανίδης είναι κολλητάρι του ευσεβέστατου οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίο. Αντιλαμβάνεσαι, καλό μου κορίτσι, αν σε συμβούλευα να μη δώσεις πακέτο στον τίγρη, ότι θα στεναχωρούσα τον προσφιλέστατο πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως”.


apodytiriakias

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X