«Διπλό» η Σεντ Ετιέν, έχασε η Γκινγκάμπ (video)

Την δεύτερη σερί νίκη πέτυχε η Σεντ Ετιέν, καθώς πέρασε από την έδρα της Λανς με 1-0 για την 6η αγωνιστική και έπιασε στην κορυφή την Μπορντό και την Μαρσέιγ! Την ίδια ώρα, η Γκινγκάμπ έχασε με το ίδιο σκορ στο Μονακό, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να μένει χαμηλά και στους έξι βαθμούς, μετρώντας 1-0-3 στα τέσσερα τελευταία. Με τη Μονακό να έχει έναν πόντο περισσότερο, ισόβαθμη με τη Λανς!  

Στον αγώνα στο Λανς, η γηπεδούχος μπήκε δυνατά στο ματς. Οι Πογκμπά (11’), Κουλιμπαλί (17’) και Μπάαλ (26’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ρουφιέ. Τελικά, το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι «στεφανουά» ισοφάρισαν και στο 58’ το σουτ του Ταμπανού σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά σκόραραν στο 82’ με τον Λεμουάν, ενώ ο Γκραντέλ στο 87’ και στο 90’, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και δεύτερο γκολ για την φιλοξενούενη.

Στο Μονακό, η γηπεδούχος έφτασε στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Γκινγκάμπ. Η γηπεδούχος έδειξε πιο κεφάτη στην αρχή του αγώνα και στο 13’ είχε χαμένη ευκαιρία ο Μπερνάρντο Σίλβα με κεφαλιά. Η ομάδα του πριγκιπάτου συνέχισε να παίζει καλύτερα και έκανε το 1-0 στο 38’ με τον Ντιράρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ του Λοέλ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο. Στο 41’ η Γκινγκάμπ έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά ο Μποβί έδιωξε προσπάθεια του Σούμπασιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μονακό ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μουτίνιο από τον Ανγκουά μέσα στην περιοχή.
Για την Γκιγκάμπ έπαιξαν οι: Λοέλ, Ανγκουά, Μπακά, Σομπρόν, Λεμέτρ, Μποβί (64’ Ντιαλό), Ματίς, Μαρβό (72’ Μαντάν)Γιαταμπαρέ, Ζιρές (46’ Πιέ), Αλιουί…

Σχετικά άρθρα