Μπαρτζώκας: «Δεν θα πάρουμε παίκτη…»

Η αποστολή του μπασκετικού Ολυμπιακού αναχώρησε για την Τουρκία όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση «3».

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκία: «Πάμε να παίξουμε το πιο δύσκολο τουρνουά όλης της προετοιμασίας. Αν δούμε τους αντιπάλους θα καταλάβουμε πως δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε στην Ιταλία. Μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Ρέθυμνο και έπειτα από αυτό θα μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν».

Στη συνέχεια, τόνισε για την έως τώρα προετοιμασία: «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται θετικά».

Για το αν αποκτηθείς παίκτης στη θέση «3», ο Μπαρτζώκας τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε παίκτη στο “3”. Ο Ντάρντεν το πολύ σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον παίκτη και θα περιμένουμε και τον Παπαπέτρου».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι ένα τουρνουά με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς, αλλά τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, η φιλοσοφία ουσιαστικά είναι ίδια με πέρσι, έχουν αλλάξει ελάχιστα στοιχεία τα οποία πρέπει να κατανοήσουν και οι νέοι παίκτες. Πιστεύω σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Τέλος, ο 29χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Ο κόουτς μου έδωσε τέσσερις ημέρες άδεια, όσο μπόρεσα να ξεκουραστώ αυτές τις ημέρες ξεκουράστηκα και πλέον είμαι με το μυαλό και το σώμα στην προετοιμασία της ομάδας».

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Τρίτη 23/9
18:00 Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός
20:15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας

Τετάρτη 24/9
18:00 Ουνικάχα Μάλαγα – Αναντολού Εφές
20:15 Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Πέμπτη 25/9
18:00 Ολυμπιακός – Ουνικάχα Μάλαγα
20:15 Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παρασκευή 26/9
15:45 Αγώνας Κατάταξης (θέση 5-6)
18:00 Μικρός Τελικός
20:15 Τελικός

Σχετικά άρθρα