Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Oι όψεις απο τις 22-30 μας προετοιμάζουν για μεγάλες αλλαγές! Δες πως θα σε επηρεάσουν!
Oι όψεις απο τις 22-30 μας προετοιμάζουν για μεγάλες αλλαγές! Δες πως θα σε επηρεάσουν!  thumbnail

Oι όψεις απο τις 22-30 μας προετοιμάζουν για μεγάλες αλλαγές! Δες πως θα σε επηρεάσουν!

Μέσα σε ένα "πλούσιο" σε αστρολογικά γεγονότα διάστημα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να αποχαιρετίσουμε τον Σεπτέμβριο, αλλά και αστρονομικά το καλοκαίρι, που τελειώνει στις 23 Σεπτεμβρίου με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό και την φθινοπωρινή ισημερία.

 

Φυσικά, στον έναστρο ουρανό των ημερών που ακολουθούν, ξεχωρίζει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, η οποία σχηματίζεται στις 24 του Σεπτέμβρη με τη θετική συμμετοχή του Άρη. Ξεχωρίζει όμως και το θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα και που μιλά για μεγάλες αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα


Στις 22 του μήνα συναντάμε το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια όψη που προϊδεάζει για προβλήματα με το υγρό στοιχείο, το νερό, τη θάλασσα, αλλά και τα φάρμακα ή τα χημικά παρασκευάσματα που βρίσκονται κάτω από τη δικαιοδοσία του Ποσειδώνα. Η ίδια αυτή όψη θα μπορούσε να φέρει στο φως και σκάνδαλα.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό


Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 24 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Η αρμονική όψη του Άρη από τον Τοξότη με το φαινόμενο, έρχεται ως αρωγός στα νέα ξεκινήματα που κάνουν ΚριοίΔίδυμοιΛέοντεςΖυγοίΤοξότες καιΥδροχόοι. Μάλιστα καθώς ο απλανής αστέρας Altair θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με το φαινόμενο, η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από μεγάλες αλλαγές όπως ακριβώς προμηνύει και το τρίγωνο Δία-Ουρανού, που ακολουθεί την επόμενη μέρα.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X