Δίπλα – δίπλα Σαββίδης – Μελισσανίδης

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα θυμίζουμε, πως στον εορτασμό του δεκαπενταύγουστου, οι δύο ηγέτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ήταν μαζί και βγήκαν και οι ανάλογες φωτογραφίες. Πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Σαββίδης βρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης (εκλέχθηκε στην δεύτερη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης) πάντρεψε τον γιό του. Ο κ. Αναστασιάδης διατηρεί καλές σχέσεις και με τους δύο ηγέτες και τους προσκάλεσε στον γάμο του γιού του. Οι κ.κ. Μελισσανίδης και Σαββίδης ανταποκρίθηκαν και σύμφωνα με  στον γάμο, ήταν δίπλα – δίπλα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για διάφορα θέματα. Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες της συζήτησης των δυο ανδρών όμως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό πως η καλή σχέση που διατηρούν, μπορεί να έχει αντίκτυπο και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι κ.κ. Μελισσανίδης και Σαββίδης συμμετείχαν και στο ποντιακό γλέντι μετά τον γάμο, χορεύοντας μάλιστα παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς. Την κοινή παρουσία των δύο ανδρών, επιβεβαίωσε και ο κ. Αναστασιάδης.

Σχετικά άρθρα