Αρχική / More / Αθλητικά / «Θα κάνουμε τα πάντα για τον Γκατούζο»
«Θα κάνουμε τα πάντα για τον Γκατούζο» thumbnail

"Θα κάνουμε τα πάντα για τον Γκατούζο"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφεύγει εναντίον μερίδας του Τύπου από τον όποίο θεωρεί ότι δέχεται πόλεμο. Υπογραμμίζει ότι είναι μεγάλη τιμή για την κρητική ΠΑΕ να έχει στις τάξεις της τον Τζενάρο Γκατούζο γι’ αυτό και θα κάνει τα πάντα για να τον προστατεύσει. 

H ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε ένα άνευ προηγουμένου "πόλεμο" από μερίδα του Τύπου, αλλά η σιωπή μας μέχρι σήμερα δεν σημαίνει αδυναμία, όπως εσφαλμένα έχουν συμπεράνει ορισμένοι.

Η μεγαλύτερη διάψευση σε όλα αυτά τα ψευδή και "καθοδηγούμενα" δημοσιεύματα ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή με τον πιο κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η παγκόσμια ακτινοβολία του ως άνθρωπος του αθλητισμού αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας Κύριος σε όλα του, απαιτεί σεβασμό από τους πάντες.

Για μας κύριοι είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατουζο είναι προπονητής του ΟΦΗ αλλά κυρίως είναι μέγιστη τιμή που ένας Άνθρωπος όπως ο Ρίνο βρίσκεται ανάμεσα μας. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τον προφυλάξουμε από ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιευματα"

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X