Εργαζόμενοι της Google χρησιμοποιούν το Android L σε Nexus 4. Πιθανή η επίσημη υποστήριξη του

Από την ημέρα που έγινε η επίσημη παρουσίαση του Android L, η Google δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διαθέσει τη νέα έκδοση για συσκευές Nexus 4 και Nexus 7, ενώ κυκλοφόρησε τα firmware images μόνο για Nexus 5 και Nexus 7 (2013). Αναπόφευκτα άρχισε η φημολογία ότι δεν θα δούμε το update στις προηγούμενες συσκευές, ωστόσο, υπάρχουν νέες ενδείξεις που ίσως δείχνουν ότι η εταιρεία το σκέφτεται.

Συγκεκριμένα, έγιναν δύο αναρτήσεις από υπαλλήλους της Google που επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία δοκιμάζει (εσωτερικά τουλάχιστον) το Android L σε Nexus 4 και Nexus 7. Αυτό μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, αφού τεχνικά είναι καλό να δοκιμάζει το νέο λειτουργικό σύστημα σε συσκευές με παλαιότερο hardware, αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά, δεδομένου ότι έχει υποσχεθεί ότι θα φέρει το Android L στα smartphones της σειράς Android One που είναι σαφώς υποδεέστερα των Nexus 4/Nexus 7 σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών.

Να σημειωθεί ότι οι XDA developers έχουν κυκλοφορήσει μια έκδοση του Android L για το Nexus 4, όμως εννοείται ότι θα προτιμούσαμε επίσημη υποστήριξη από τη Google. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας “κρεμάσει”.

[via]

Σχετικά άρθρα