Κόντρα «αιωνίων» για τον Σκωτσέζο

Κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ξέσπασε κατά τη διάρκεια της πρώτης γνωριμίας των ανθρώπων της Super League με τον υπεύθυνο ορισμού και αξιολόγησης των διαιτητών στη Super League και στη Football League, Χιου Ντάλας. 

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στη σημερινή συνάντηση των ΠΑΕ με τον Χιου Ντάλας στα γραφεία της Λίγκας, ο Γιάννης Βρέντζος και ο Θόδωρος Γιαννίκος, προχώρησαν στην προβολή ενός βίντεο από το τηλεοπτικό περιοδικό «Παράγκα και Όραμα» που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ, το οποίο μάλιστα ήταν υποτιτλισμένο στα αγγλικά ώστε να έχει πλήρη αντίληψη ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού υποστήριξαν ότι κατ΄αυτόν τον τρόπο επιχειρείται πίεση και εκβιασμός στους διαιτητές εκ μέρους του Παναθηναϊκού, με τον Χιου Ντάλας να μένει έκπληκτος και να αρνείται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο διότι «έτσι θα δώσω αξία».

Ο κύριος Ντάλας υποστήριξε πως «δεν με ενδιαφέρει ποιος το λέει και ποιος το φτιάχνει αυτό, δεν είναι αυτή η δουλειά μου», βάζοντας τέλος στο θέμα αυτό. Εκεί παρενέβη ο Φύσσας, τον οποίο γνωρίζει ο Ντάλας από την παρουσία του στη Σκωτία.

«Κύριε Ντάλας καταρχήν καλωσήρθατε στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά το βίντεο αυτό θα συμφωνήσω ότι δεν μπορεί να αφορά εσάς αλλά τα αρμόδια όργανα. Βέβαια, η ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο είναι πολύ απλά το αποτέλεσμα εκατοντάδων μη αποδεκτών αποφάσεων και προκλητικών λαθών συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Αν θέλει δηλαδή κανείς βίντεο μπορούμε να φέρουμε εκατοντάδες και μάλιστα με φάσεις κατάφορων αδικιών και όχι απλά με σχολιασμό των λαθών. Καταλαβαίνετε επίσης πως αν ήταν καλά τα πράγματα στη χώρα μας εσείς θα μένατε στην όμορφη Σκωτία και θα ερχόσασταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές, επομένως είναι άτοπο να διαμαρτύρεται κανείς για όποιον προβάλει τα κακώς κείμενα. Κατά δεύτερον εκείνο που σαν Παναθηναϊκός μας ενδιαφέρει είναι να μάθουμε το σκεπτικό σας. Τι σκέφτεστε δηλαδή να κάνετε, ποια είναι η φιλοσοφία σας για διαιτητές που με τις αποφάσεις τους διαμορφώνουν αποτελέσματα και τέτοια παραδείγματα έχουμε ήδη και φέτος. Να σας θυμίσω μια δική μου περίπτωση στη χώρα σας την Σκωτία. Αποβλήθηκα σε ματς Χαρτς – Σέλτικ για φάουλ έξω από την περιοχή και η Σκοτσέζικη Λίγκα την επόμενη μέρα αναγνώρισε το λάθος και τουλάχιστον αφαίρεσε την κόκκινη», ήταν τα λόγια του Φύσσα.

Σχετικά άρθρα