Παπαδόπουλος: «Η άμυνα οδηγός για έναν τίτλο»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Είχε προηγηθεί χρονικά το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα την περασμένη Πέμπτη απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ για το Γιουρόπα Λίγκ, όταν πέτυχε και ένα γκολ με τον ΠΑΟΚ. Χθες δεν σκόραρε, όμως έκανε αυτό που έπρεπε για να βοηθήσει την ομάδα του να αποδράσει με το «διπλό» από το Αγρίνιο. Ενα υπερπολύτιμο “τρίποντο” για την μάχη του πρωταθλήματος. 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε αυτό που συζητούν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Και μεταξύ των άλλων τόνισε: «Πετύχαμε ένα σημαντικό διπλό σε μία δύσκολη έδρα. Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε καλά παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Είμαι χαρούμενος γιατί βοηθώ τον ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο βασικός μου στόχος».

– Πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ ;

–  «Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα, αρκεί να είμαστε σοβαροί στην τελική προσπάθεια και να κρατήσουμε καλά την άμυνα όπως συνέβη στα τελευταία παιχνίδια. Από την άμυνα κερδίζεις πολλούς βαθμούς και εκεί πρέπει να δώσουμε έμφαση. Παράλληλα πρέπει και μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Να είμαστε πιο σίγουροι στην τελική προσπάθεια. Ο στόχος ξεκάθαρα είναι ένας τίτλος».

– Είχες δεχθεί πρόταση από τον Παναιτωλικό, πριν συμφωνήσεις με τον ΠΑΟΚ ;

– «Όχι δεν είχα δεχτεί κάποια πρόταση από τους εκπροσώπους του Παναιτωλικού».

Σχετικά άρθρα