Αρχική / More / Αθλητικά / «Πιθανές ποινικές διώξεις στη FIFA»
«Πιθανές ποινικές διώξεις στη FIFA» thumbnail

"Πιθανές ποινικές διώξεις στη FIFA"

Αναταραχή επικρατεί στη FIFA σχετικά με την αναφορά που συνέγραψε και κατατέθηκε στα γραφεία της από τον Αμερικανό δικηγόρο Μάικλ Γκαρσία. Ο Γκαρσία πήρε συνέντευξη από 54 μάρτυρες και φαίνεται πως έχει προκύψει τεράστιο θέμα. 

Ο Βρετανός βουλευτής Ντάμιαν Κόλινς, με επιστολή του στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης, ζήτησε να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα, η οποία ίσως προκαλέσει ποινικές διώξεις!

"Η FIFA δείχνει να πιστεύει ότι είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο σώμα που λειτουργεί εκτός δικαιοδοσίας των διεθνών και εθνικών νομικών υπηρεσιών. Δεν πιστεύω ότι αυτό ισχύει και αν υπάρχουν πληροφορίες που να δείχνουν ότι έχουν γίνει παραπτώματα, πρέπει να ενημερωθούν άπαντες", τόνισε ο Κόλινς, που πιστεύει ότι ίσως υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής δραστηριότητας.

Η επιστολή του βουλευτή στάλθηκε στους αρμόδιους φορείς και εκπρόσωπους του Serious Fraud Office δήλωσε ότι οι καταγγελίες του θα ληφθούν υπόψη και θα υπάρξει σχετική απάντηση.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X