Αρχική / More / Celebrity news / Ο έξαλλος Ψινάκης σε δημοτική σύμβουλο «Σκάσε μωρή»
Ο έξαλλος  Ψινάκης σε δημοτική σύμβουλο "Σκάσε μωρή" thumbnail

Ο έξαλλος Ψινάκης σε δημοτική σύμβουλο «Σκάσε μωρή»

Ένταση επικρατεί στο δεύτερο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα όπου ένα από τα βασικά θέματα, τα οποία τίθενται στο τραπέζι των συζητήσεων, είναι αυτό της στέγασης των αθλητών του δήμου.


Ένα από τα γυμναστήρια της περιοχής, πριν αναλάβει το δήμο ο κ.Ψινάκης το χρησιμοποιούσαν τα παιδιά της περιοχής για τη διεξαγωγή των αγώνων μπάσκετ. Όταν ανέλαβε τη δημαρχία ο κ. Ψινάκης αποφάσισε να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, καθώς σύμφωνα με τους συμβούλους του, ο χώρος δεν είχε τις προϋποθέσεις ασφαλείας


Από την ήμερα εκείνη το γυμναστήριο έχει χρησιμοποιηθεί για δύο δημοτικά συμβούλια.


Ο κ. Ψινακης είπε ότι έχει καλέσει επιθεωρητή, προκείμενου να ελέγξει τον χώρο και να δώσει τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία θα πιστοποιούν την ασφάλεια του κτιρίου.


Επίσης, κατέκρινε την πρώην δημοτική αρχή που χρησιμοποίησε το γήπεδο για προπονήσεις και αθλητικές οργανώσεις, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο ήταν παράνομο.


«Εσείς, θα μπορούσατε να είχατε πάρει πρόστιμο 50.000 ευρώ και τρεις μήνες φυλάκιση. Εγώ δεν τα κάνω αυτά», είπε χαρακτηριστικά.


Πάνω στην ένταση ένας από τους δημοτικούς συμβούλους άρχισε να χτυπά τα χέρια του με δύναμη πάνω στο τραπέζι, ενώ γι άλλη μια φορά ο Ηλίας Ψινάκης χρησιμοποίησε την αγαπημένη του φράση: «Σκάσε μωρή», απευθυνόμενος σε μια δημοτική σύμβουλο η οποία διέκοψε την ομιλία του, προκαλώντας την αντίδραση των δημοτικών συμβούλων αλλά και τα γέλια του κόσμου.


Μεταξύ άλλων, πάντως, ο κ. Ψινάκης είπε ότι «το πάρτι τελείωσε» και ότι όλα θα γίνονται πλέον σε ανοιχτούς χώρους και θα αναρτώνται στη Διαύγεια, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο υπονοούμενα για την προηγούμενη δημοτική αρχή.


 


Μadata.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X