Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Έρωτας: Πώς καταλαβαίνει ένας άνδρας ότι βρήκε την ιδανική;
Έρωτας: Πώς καταλαβαίνει ένας άνδρας ότι βρήκε την ιδανική;  thumbnail

Πάνος 24 ετών

Έρωτας: Πώς καταλαβαίνει ένας άνδρας ότι βρήκε την ιδανική;

Αναγνώστης μας ρωτά: 


Γεια σας έχω ένα πρόβλημα η κοπέλα μου γνωριζόμαστε ένα χρόνο είμαι μισή Ρουμάνα μισή Ελληνίσα μένει Βουκλουρέστι εγώ Γερμανία δε θέλει να με γνωρίσει στους δικούς της αλλά δεν μου επιτρέπει να πάω στο σπίτι στο Βουκουρέστι. Οι γονείς της είναι 77 ετών. Θέλουμε τον Νοέμβριο να έρθει Γερμανία και να μείνουμε μαζί με στόχο να κάνουεμ οικογένεια κανονικά να παντρευτούμε. Η κοπέλα μου έχει γνωρίσει τους δικούς μου. Ευχαριστώ. 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός Αγαπητέ αναγνώστη:

 

Περιγράφετε το περιβάλλον γύρω από τη σχέση σας με τη φίλη σας ξεκινώντας με τη φράση "έχω ένα πρόβλημα". Μοιάζει να αναφέρεστε στο ότι η φίλη σας δεν θέλει να σας γνωρίσει στους δικούς της ως πρόβλημα όμως δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό μιας και το παραθέτετε ως αντίθεση προς το γεγονός πως θέλει να πάτε στο σπίτι της στη Ρουμανία. Αναρωτιέμαι μήπως δεν είστε σίγουρος για το "ποιό είναι το πρόβλημα" και προσπαθείτε να το εντοπίσετε ψάχνοντας την περιοχή που περιγράφετε. Μοιάζει δηλαδή να σας διακατέχει μια αβεβαιότητα και ένα άγχος. Μήπως εν τέλει φοβάστε πως επενδύετε σοβαρά σε μια γυναίκα που δεν είστε σίγουρος πως κάνει το αντίστοιχο; Αν ισχύει κάτι τέτοιο η "αντιπαραβολή" των γεγονότων δεν είναι καλό κριτήριο για να αποφανθείτε για κάτι τέτοιο. Συγκρίνοντας το τί κάνετε εσείς με το τί κάνει αυτή για τη σχέση σας είναι περισσότερο μια ένδειξη ανασφάλειας παρά ένας μπούσουλας για το "πόσο σοβαρή είναι αυτή η σχέση". 

Σίγουρα η σοβαρή σχέση περιλαμβάνει ένα είδος ανοίγματος αλλά ο καθένας έχει το δικό του χρόνο. Δεν μπορώ να πω κάτι πέρα απ'αυτό χωρίς να κινδυνεύω να μιλώ εικοτολογικά για το ποιό είναι τελικά το θέμα που σας κάνει να αγχώνεστε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X