Γκόμεζ : «Θα κάνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος που μετά από επτά χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Ερντάρντο Γκόμεζ ή “Harry”  όπως τον αποκαλούν οι φίλοι.

«Χαίρομαι που μετά από επτά χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα την οποία τη θεωρώ τη δεύτερη πατρίδα μου. Για μένα και την οικογένεια μου η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ ο Γκόμεζ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα οργανωμένο σωματείο που τα τελευταία δύο χρόνια κάνει σημαντικές κινήσεις για να βρεθεί στην κορυφή. Ξέρω ότι ένα σωματείο με πολλούς φιλάθλους , που είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους και την ακολουθούν παντού και αυτό μου αρέσει στους Έλληνες οπαδούς».

Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ ο Γκόμεζ δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Ήρθα για να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι πάντα πρωταθλητής. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όπως έκανα για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα κάνω τα πάντα  και για τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα  και αν το πιστέψουμε όλοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».   

Σχετικά άρθρα