«Να δούμε την θετική πλευρά της κλήρωσης»

Την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League σχολίασε ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αλλά και ο Μιχάλης Κακιούζης.

«Είναι η πιο δύσκολη που θα μπορούσε να μας τύχει αλλά θα πρέπει να δούμε την θετική πλευρά της. Παίζοντας με τους καλύτερους θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι να ρολάρουμε την ομάδα και να βρούμε την χημεία μας. Οι πρώτες έξι αγωνιστικές είναι ένας μικρός Γολγοθάς για μας όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από το κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε. Μην ξεχνάμε ότι και πέρσι είχαμε πάλι δύσκολο στο ξεκίνημα με συνέπεια ως νεοφώτιστοι να ξεκινήσουμε με ρεκόρ 1-5. Αυτή η ομάδα όμως έχει ένα χαρακτηριστικό εδώ και πολλά χρόνια και είναι η υπομονή που διαθέτει για να φτάσει στον επιθυμητό στόχο. Εμάς το μυαλό μας αρχικά είναι στον αγώνα κυπέλλου γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να μας πάει στα ημιτελικά του θεσμού, όπου η ομάδα μας δεν έχει ξαναφθάσει και προστίθεται και αυτό στην αλυσίδα των δύσκολων αγώνων που έχουμε… Συνεπώς θα βουτήξουμε από την αρχή στα βαθιά», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κακιούζης, είπε: «Οι δυο πρώτες αγωνιστικές είναι ότι πιο δύσκολο θα μπορούσε να μας τύχει, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα και πιστεύω ότι κάτι θα κερδίσουμε από αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε ομάδα με φιλοδοξίες και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 8 Οκτωβρίου για το ματς κυπέλλου και έπειτα θα κοιτάμε παιχνίδι, παιχνίδι να στρωθεί η ομάδα, γιατί κακά τα ψέματα η πορεία μας θα κριθεί με τις υπόλοιπες 11 ομάδες και όχι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα