Βαθμό με Μπορνταγκαράι

Με ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου στον 4ο όμιλο. Ηρακλής και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 στη Θεσσαλονίκη με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ και να διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο “Γηραιός” προηγήθηκε μόλις στο 9′ με τον Σιατραβάνη έπειτα από ασίστ του Περόνε και ήταν ανώτερος από τους Βοιωτούς καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Μάλιστα, στο 23′ απείλησε με τον Περόνε και έξι λεπτά αργότερα έφτασε… μια ανάσα από το 2-0 με τον σκόρερ του να πλασάρει άουτ.

Στο δεύτερος μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Πήραν τα ηνία του αγώνα κι έφταναν όλο και πιο κοντά στην εστία Χουάντερσον. Η υπεροχή του Λεβαδειακού καρποφόρησε στο 59′. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή πραγματοποίησε δύο απίστευτες αποκρούσεις όμως, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο κοντινό πλασέ του Μπορνταγκαράι, ο οποίος “έγραψε” το 1-1.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Ηρακλής πίεσε για το δεύτερο γκολ, απείλησε με την κεφαλιά του Περόνε στο 74′, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πρζιρόφσκι και στο 86′ τα… αίματα άναψαν. Ο Περόνε χρίστηκε σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή όμως, υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Η υπόδειξη του βοηθού προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αλλά από το ριπλέι της φάσης φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο επιθετικός του Ηρακλή ήταν εκτεθειμένος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ‘Γηραιός” έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το σκορ παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

4ος όμιλος

1. Ηρακλής 1
2. Λεβαδειακός 1
3. Πλατανιάς 0
4. Εθνικός Σερρών 0

Η 1η αγωνιστική
Ηρακλής – Λεβαδειακός 1-1
Πλατανιάς – Εθνικός Σερρών (24/9)

Σχετικά άρθρα