Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Τρόποι να φλερτάρεις έναν άνδρα
Τρόποι να φλερτάρεις έναν άνδρα thumbnail

Ελένη, 26 ετών

Τρόποι να φλερτάρεις έναν άνδρα

Αναγνώστριά μας ρωτά:


Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να φλερτάρει έναν άνδρα; 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Το να φλερτάρετε έναν άνδρα περιλαμβάνει κυρίως να τον φοβάστε λιγότερο απ'όσο τον επιθυμείτε.

 

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει να μη φοβάστε την απόρριψη περισσότερο απ'όσο έχετε διάθεση για φλερτ.΄Σίγουρα ο φόβος του αγνώστου, της έκθεσης από μόνο του είναι κάτι που μας αποτρέπει αλλά στη φύση όλα πηγαίνουν σε ζευγάρια: Αυτός ακριβώς ο φόβος αν νικηθεί από την επιθυμία για προσέγγιση είναι που θα δώσει την ξεχωριστή γεύση και την ένταση στη διαδικασία της γνωριμίας και της εξερεύνησης ενός ανθρώπου που αν και άγνωστος, μπορεί να μας δώσει την αίσθηση της όμορφης περιπέτειας που θέλουμε.

 

Το φλερτ σε έναν άνδρα είναι στην πραγματικότητα μια προηγούμενη στάση ζωής η οποία αναλύεται σε μια επιθυμία να είστε το αντικείμενο του άνδρα αλλά παραμένοντας εσείς.

 

Αφουγκραστείτε λοιπόν τον εαυτό σας και νιώστε άνετα με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά σας ως γυναίκα και ως άνθρωπος.

 

Εντοπίστε και βιώστε τα, αποδεχτείτε τα. Η ουσία του φλερτ βρίσκεται στην σιωπηλή παραδοχή του, χωρίς όμως να καταδεικνύεται με λόγια.

 

Δε χρειάζεται να κρύψετε δηλαδή κάτι το οποίο νιώθετε ως προσωπικό μειονέκτημα, ούτε να υπερτονίσετε κάτι που θεωρείτε ως προσωπικό προτέρημα.

 

Ψάξτε όμως αυτές τις ποιότητες στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και ξεκινήστε μαζί του μια κουβέντα για αυτές, με σκοπό να δείτε πως τις σκέφτεται και πως τις βιώνει αυτός για τον εαυτό του.

 

Μετά η κουβέντα πάει όπου την πάτε εσείς κι αυτός. Είναι σα χορός. Διασκεδάστε μ'αυτόν. Προτιμήστε να μπείτε σε διαδικασία να τον δημιουργήσετε παρά να "μάθετε πως δουλεύει".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X