«Να μας απασχολήσει η έλλειψη συγκέντρωσης»

Στην αποφασιστικότητα των παικτών της ΑΕΚ στάθηκε ο Μιχάλης Κουταλιανός μετά από την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από την “Ένωση”.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Σαν Κολοσσός είμαστε και εμείς στην ίδια κατάσταση με την ΑΕΚ, όσον αφορά στη στελέχωση ρόστερ και άλλων ζητημάτων. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε δυνατά φιλικά και έτσι αυτό το ματς εντάχθηκε στην προετοιμασία. Ήταν ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες. Όπως το γεμάτο γήπεδο. Εμείς σαν καινούρια ομάδα πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει μόνο δύο φιλικά. Το ένα στη Ρόδο και το άλλο στο Παγκράτι. Και σήμερα βρήκαμε ομάδα που ήταν αντίπαλος Α1. Εμείς, θα αναλύσουμε το σημερινό ματς με τους παίκτες στις προπονήσεις. Σίγουρα, ήταν πιο αποφασιστική η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διορθωθούμε και να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Να βελτιωθούμε στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί, καθώς ήταν πολλοί οι 84 πόντοι. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να μας απασχολήσει».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Τσάμης που έχει περάσει και από την ΑΕΚ είπε: «Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία. Σήμερα το παιχνίδι για εμάς ήταν προετοιμασίας, πέρα από το γεγονός ότι ήταν επίσημο. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έξω από τα νερά μας. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο και ήμασταν κοντά στο σκορ. Η εικόνα που είχαμε σήμερα, δεν ήταν αυτή που θα είναι στη σεζόν. Εγώ εύχομαι καλή σεζόν και συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα