Επιστροφή Σαλίνο, τρεις νοκ άουτ

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, με την ομάδα να επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και με τον Λεάντρο Σλίνο να προπονείται κανονικά αφήνοντας πίσω το πρόβλημα που είχε την παραμονή του αγώνα με την Ατλέτικο. 

 
Εκτός δράσης με μυικά προβλήμκατα θα μείνουν το προσεχές διάστημα οι Σιόβας, Γκαζαριάν, όπως και ο Ντοσεβί
 
Η ενημέρωση για τη σημερινή προπόνηση:
 
Το απόγευμα της Τετάρτης οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις και δούλεψαν επάνω στην κατοχή της μπάλας και την πίεση προς τον αντίπαλο. Στη συνέχεια έκαναν διπλό σε μικρό χώρο και έτσι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους.
 
 Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μεγάλο διάστημα στην Πάτρα έκαναν αποθεραπεία, όπως και οι Γκαζαριάν και Σιόβας . Η κατάσταση της υγείας τους θα επανεκτιμάται, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας τους. Κανονικά γυμνάστηκε ο Σαλίνο, θεραπεία έκανε ο Ντοσεβί.
 
Την Πέμπτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.
 
Δύο εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Παναχαϊκής, ο Μπενίτες και ο Βέργος, δήλωσαν τα εξής:
 
Χόρχε Μπενίτες:
 
«Είναι δύσκολο για κάθε παίκτη που έρχεται από τόσο μακριά να προσαρμοστεί και να συνηθίσει στην Ευρώπη. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει στα νέα δεδομένα, αλλά όσο περνάει ο καιρός συνηθίζω, προσαρμόζομαι και πιστεύω πως σύντομα θα είμαι στο 100%. Η Παναχαϊκή είναι μία καλή ομάδα, μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής μας, αλλά κερδίσαμε και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά στην διοργάνωση».
 
Νίκος Βέργος:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μόλις μπήκα στον αγώνα βοήθησα ώστε να μπει το γκολ. Γι’ αυτό προετοιμάζομαι, αυτή είναι η δουλειά μου και είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω. Είναι δύσκολο σε τέτοια παιχνίδια, παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, να μπαίνουν και να αγωνίζονται μαζί, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τελικά νικήσαμε».

Σχετικά άρθρα