«Το ρόστερ μπορεί να αντεπεξέλθει»

Την άποψη ότι από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο Βόλο φάνηκε ότι το Τριφύλλι έχει βάθος στο ρόστερ του, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου . Παράλληλα εξέφρασε γενικά τον προβληματισμό του για την εικόνα αρκετών ποδοσφαιριστών.

«Αρχίζοντας το κύπελλο με τη νέα μορφή θέλαμε να αρχίσουμε με νίκη. Σε μία δύσκολη ομάδα σε μία δυνατή έδρα που βρίσκουμε δυσκολίες, νικήσαμε δίκαια. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Σκεφτόμαστε τώρα το ματς της Κυριακής με τη Νίκη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στον κύριο Παντέλη», είπε αρχικά ο Αναστασίου.

Μεμονωμένα ρωτήθηκε για τον Εμίρ Μπαϊράμι και τον Λουκ Στιλ . «Θα έλεγα ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και σίγουρα έδωσαν το καλύτερο. Είχαμε εφτά αλλαγές. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες. Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα. Όλοι προσπάθησαν. Ο Εμίρ πέρασε δύσκολα, έκανε μεγάλη προσπάθεια και παίζοντας κάποια καλά παιχνίδια, θα κερδίσει αυτός και η ομάδα. Ο Στιλ έδειξε ότι έχει καλό ρυθμό. Όλα τα παιδιά αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Δείξαμε ότι έχουμε βάθος και το ρόστερ μπορεί να αντεπεξέλθει», τόνισε.

Ο Αναστασίου δεν απάντησε εάν θα διατηρήσει τον Στιλ και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. «Ο Στιλ μπήκε και έκανε τη δουλειά του. Με προβλημάτισαν αρκετοί παίκτες και δεν θα μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένο. Όσοι είναι εδώ, τους εμπιστεύομαι και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Ανάλογα με την προετοιμασία και με το χρόνο που έχουμε προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το πλάνο. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται σε όσα ζητώ και αυτό είναι το ευχάριστο», είπε.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για το ροτέισον. «Σε κάθε διοργάνωση θέλουμε καλή παρουσία. Τα συνεχόμενα ματς φέρνουν το ροτέισον. Θέλουμε να έχουμε βάθος. Έχουμε παιδιά με δυνατότητες, τους εμπιστευόμαστε και τα παιδιά μέσω των αγώνων κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα», ανέφερε.

Όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κράτησε για πρώτη φορά φέτος σε εγχώρια διοργάνωση ανέπαφη την εστία του, ο Αναστασίου επεσήμανε: «Είναι σημαντικό να κρατάμε το μηδέν. Παίζουμε επιθετικά και είναι δύσκολο να αμυνθούμε καλά. Πλην μιας φάσης του Πινάρες, δεν δεχτήκαμε τη μεγάλη φάση. Είχαμε νέα παιδιά στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή το τελευταίο μισάωρο, αλλά είχαμε σωστή αντίδραση».

Σχετικά άρθρα