Μίνι προπόνηση και αποστολή

Με πρωινή προπόνηση μικρότερης διάρκειας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αποψινό (19:00) αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης το οποίο ακολουθούν ανάμεσα στα συνεχόμενα παιχνίδια.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, οι οποίοι είναι οι: Γιακουμής, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης Γκολάσα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κουλούρης, Μάρτενς, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Πατράλης, Τσολακίδης, Κάκκο, Βασαϊτης .

Τέλος, ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης πραγματοποίησε δεύτερη παρέμβαση με PRP στον αριστερό προσαγωγό του Γιώργου Τζαβέλλα. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται ανά επτά ημέρες και ως στόχο έχει την γρηγορότερη επούλωση του τραυματισμού με φυσικό τρόπο μέσω των αυξητικών παραγόντων που παράγει το σώμα.

Σχετικά άρθρα