Παπαδόπουλος: «Θέλουμε να παλέψουμε για κάτι περισσότερο»

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο Σούλης Παπαδόπουλος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου. 

Ο προπονητής των Χανιών στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους ο στόχος πλέον είναι να πάνε ένα βήμα παρακάτω.

«Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Παναιτωλικού για την άψογη φιλοξενία τους και την εξυπηρέτησή τους σε όλους τους τομείς. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Μετά το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός θα μας πίεζε και γυρίσαμε λίγο προς τα πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. 

Έχουμε άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια για τον όμιλο με δύο πολύ δύσκολες ομάδες . Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για όλες τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε με μεγάλες ομάδες, γιατί ακούγονται και τα Χανιά προς τα έξω. Ήταν στόχος μας να μπούμε στους ομίλους του κυπέλλου και πλέον θέλουμε να παλέψουμε για κάτι περισσότερο», είπε ο Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα