Αρχική / Πολιτισμός / City life / Party για τα 12 χρόνια στο six d.o.g.s. από τον Kormorano!
Party για τα 12 χρόνια στο six d.o.g.s. από τον Kormorano! thumbnail

Party για τα 12 χρόνια στο six d.o.g.s. από τον Kormorano!

Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας του, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου (ακριβώς δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση στην Αθήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2002) στο ανακαινισμένο gig space του six d.o.g.s, σε ένα πάρτυ γενεθλίων από αυτά που σπάνια κάνει (αυτό θα είναι το τρίτο μόλις από την ίδρυσή του!) και αναμένουμε πώς και πώς.
DJ και παραγωγός από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο Girl Unit θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, με τον βρώμικο, ψυχρό, σκοτεινό, πρωτοποριακό και άκρως χορευτικό ήχο της Night Slugs (L-Vis 1990, Bok Bok, Jam City κλπ). Με πέντε EP στο ενεργητικό του ως Girl Unit (και ένα πρόσφατο ως Hysterics), περιοδείες σε όλον τον κόσμο, αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε boiler rooms, το χιτάκι του 2010 "Wut", αμέτρητα remixes κι έναν συνεχώς ανανεωμένο σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, αποτελεί πρώτης κλάσης επιλογή για το μουσικό ύφος του event.
Μαζί του στο line-up τρεις από τους εκλεκτούς συνοδοιπόρους και τακτικούς συνεργάτες του Κορμοράνου, οι Black Athena και Winjer στην αρχή και ο resident dj του Κορμοράνου, Blue Lagoon στο τέλος.Στο The Bar του six d.o.g.s ειδικά για την περίπτωση τη μουσική αναλαμβάνει το vinyl microstore, και πιο συγκεκριμένα οι Constant Dice, Disconekt, Khmer Rouge, Chris OD και ποιος ξέρει ποιος άλλος.


Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα 23.55
Είσοδος 5 ευρώ


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X