Αρκάδη: «Ο φίλαθλος θα «ζει» την ιστορία της ΑΕΚ»

Η νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ φέρει την υπογραφή και της κας Αρκάδη. Η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια και Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου aekfc.gr έδωσε επιπλέον πληροφορίες για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

«Δίνουμε μεγάλη βάση στην ιστορία της ομάδας. Μπορεί κάποιος να μείνει με τις ώρες και να δει τα πάντα. Από κείμενα και φωτογραφίες, μέχρι βίντεο από την ιστορία της ομάδας και μάλιστα με διαδραστικό τρόπο. Θα αισθάνεται ο φίλαθλος ότι θα «ζει» την ιστορία της ΑΕΚ», τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Επίσης σημαντική αναφορά θα υπάρχει και στην ιστορία του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. Τόσο οι παλιοί άλλωστε, όσο και οι νεότεροι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η Νέα Φιλαδέλφεια για την ομάδα μας. Θα υπάρχει και μια ειδική ενότητα με την ονομασία «Οι μεγάλες μορφές της ομάδας». Ήδη υπάρχουν 20 παλαίμαχοι και συνεχώς θα αυξάνονται».

Με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο θέλησε να αποδώσει το πόσο πλήρες, άρτιο και εντυπωσιακό είναι το νέο site της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Γενικός Διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, Αλέξης Δέδες.

«Το νέο site της AEK έχει δημιουργηθεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές και η πληρότητά του μπορεί να συγκριθεί με ελάχιστες ιστοσελίδες ομάδων στην Ευρώπη. Αν η UEFA έφτιαχνε μια ενδεκάδα με τα καλύτερα site, να είστε σίγουροι ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε φανέλα βασικού», ήταν ενδεικτικά τα λόγια του. 

Σχετικά άρθρα