«Δεν θα έχει εύκολο απόγευμα ο ΠΑΟΚ»

Δύσκολη χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος την… αποστολή του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν φοβούνται τον “Δικέφαλο του Βορρά” και αν αγωνιστούν με τον τρόπο που το έκαναν και στο ματς με τον Ατρόμητο τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα περάσει… δύσκολο απόγευμα.
Οι δηλώσεις του στη NOVA:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολη αποστολή αλλά για να πω την αλήθεια δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ, όπως και καμία άλλη ομάδα. Αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και με την ίδια δύναμη όπως κόντρα στον Ατρόμητο θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και δεν θα έχει καθόλου εύκολο απόγευμα».
Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα έχει παίκτες οι οποίοι σκοράρουν με μεγάλη ευκολία, όπως ο Αθανασιάδης, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος παίκτης και γενικότερα διαθέτει ποδοσφαιριστές που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θα πάμε εκεί για ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα».
Για το τι μπορούν να πετύχουν κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Με τον Ολυμπιακό βρεθήκαμε σε κακή μέρα και κάναμε ορισμένα λάθη τα οποία πληρώσαμε. Κόντρα στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί και το παιχνίδι θα είναι πολύ καλύτερο για εμάς».
Για το που μπορεί να κριθεί το ματς: «Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο σε προφανείς θέσεις για γκολ, γιατί όπως έχουμε δει αυτή την περίοδο είναι πολύ φορμαρισμένοι και σκοράρουν από παντού. Επίσης θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην τους αφήσουμε χώρους και να κλείσουμε καλά το παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα