Αρχική / Νέα αγωγή Ολυμπιακού κατά Αλαφούζου !!

Νέα αγωγή Ολυμπιακού κατά Αλαφούζου !!


Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για την εξέλιξη μίας δικαστικής διαμάχης του Ολυμπιακού με την Παναθηναϊκή συμμαχία, με αφορμή τη διαιτησία. 

Διέρρευσε χθες βράδυ μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η Παναθηναϊκή συμμαχία δικαιώθηκε σε δικαστική διαμάχη της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή μία ανακοίνωσή της (συμμαχίας) κατά της διαιτησίας μετά από ένα προ διετίας παιχνίδι Λεβαδειακού-Παναθηναϊκού. Ανακοίνωσης με αιχμές κατά του Ολυμπιακού.


Κατά τη διαρροή λοιπόν, ο Ολυμπιακός επειδή δεν δόθηκε αναβολή, όπως ζήτησε από το δικαστήριο, παραιτήθηκε από την αγωγή κι η Παναθηναϊκή συμμαχία ζήτησε να πληρώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα δικαστικά έξοδα. Εγώ για δεν ξέρω ποιος θα τα πληρώσει τα…έξοδα, ξέρω όμως τι άκουσα να λένε και να εξηγούν από λιμάνι μεριά-κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από τη διαρροή που εμφανίστηκε στον Τύπο. Μα εντελώς…


Αυτό λοιπόν που άκουσα είναι ότι η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός όντως απέσυρε την αρχική αγωγή, αλλά το έκανε επειδή κάποια πρόσωπα της διοικούσας επιτροπής της Παναθηναϊκής συμμαχίας «αποποιήθηκαν» της ευθύνης της ανακοίνωσης. Άρα, δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να κινηθεί εναντίον τους, αφού δήλωσαν οι άνθρωποι ότι δεν είχαν οι ίδιοι καμία ευθύνη για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Αυτό που έκανε στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ήταν να καταθέσει νέα αγωγή κατά συγκεκριμένων στελεχών της διοίκησης της Παναθηναϊκής συμμαχίας και δη κατά των Αλαφούζου, Παναγόπουλου και Μπαλωμένου.


Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας, μου είπαν, ξεκάθαρα και κατηγορηματικά. Κι όντως εντελώς άλλο το ένα πράγμα κι εντελώς διαφορετικό το άλλο πράγμα. Ε;,,,


 


Πηγή: gazzetta.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X