Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Γόνος γνωστής πολιτικής οικογένειας μονιμοποιήθηκε στη Ξάνθη με πλαστά πιστοποιητικά
Γόνος γνωστής πολιτικής οικογένειας μονιμοποιήθηκε στη Ξάνθη με πλαστά πιστοποιητικά thumbnail

Γόνος γνωστής πολιτικής οικογένειας μονιμοποιήθηκε στη Ξάνθη με πλαστά πιστοποιητικά

Στην Εισαγγελία Ξάνθης έφτασε την περασμένη εβδομάδα ο φάκελος δημοτικού υπαλλήλου ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είχε στην κατοχή του πιστοποιητικά των οποίων η γνησιότητας αμφισβητείται.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για έναν εργαζόμενο του Δήμου Ξάνθης ο οποίος προέρχεται από πολιτική οικογένεια της περιοχής. 

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά «σαφάρι» που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, κατόπιν εντολής του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη γνησιότητα των δικαιολογητικών πρόσληψης των δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με το ThrakiToday.com, εντοπίστηκαν τρία περιστατικά υπαλλήλων με πλαστά πτυχία αλλά η υπόθεση απασχόλησε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τους ελεγκτές ενώ τα αποτελέσματα του ελέγχου έχουν γίνει γνωστά στους αρμόδιους ήδη από το καλοκαίρι και όταν στο τιμόνι του Δήμου βρισκόταν ακόμη ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, όπως προβλέπεται.


Kontranews.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X