Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Εκπληκτικά έργα τέχνης από μια πεντάχρονη με αυτισμό
Εκπληκτικά έργα τέχνης από μια πεντάχρονη με αυτισμό  thumbnail

Εκπληκτικά έργα τέχνης από μια πεντάχρονη με αυτισμό 
Η 5χρονη Άιρις Γκρέις, από τη Βρετανία, αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα για τις ξεχωριστές και απροσδόκητες ικανότητες των ατόμων με αυτισμό.
Εκπληκτικά έργα τέχνης από μια πεντάχρονη με αυτισμό


Η Άιρις Γκρέις εστιάζει στη λεπτομέρεια και αυτό τη βοηθά να δημιουργήσει μοναδικούς πίνακες, με πολλούς να κάνουν λόγο για έργα τέχνης, τα οποία παρομοιάζουν με τις δημιουργίες του Μονέ.

Εκπληκτικά έργα τέχνης από μια πεντάχρονη με αυτισμό
Μάλιστα ήδη ορισμένοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να αγοράσουν τα έργα της. Η 5χρονη είχε πρόβλημα ομιλίας και η δασκάλα της εισήγαγε κατά τη διάρκεια της λογοθεραπείας και τη ζωγραφική. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκαλυφθεί το εκπληκτικό ταλέντο της Άιρις.

Εκπληκτικά έργα τέχνης από μια πεντάχρονη με αυτισμό

«Ενθαρρύναμε την Άιρις να ζωγραφίζει ως βοήθεια στη λογοθεραπεία. Τότε συνειδητοποιήσαμε πως ταλαντούχα είναι», αναφέρει η μητέρα της, σημειώνοντας πως «συγκεντρώνεται πάνω από κάθε έργο για περίπου δύο ώρες». «Ο αυτισμός της έχει δημιουργήσει ένα ύφος στη ζωγραφική που δεν έχω ξαναδεί σε παιδί της ηλικίας της. Έχει μια απίστευτη κατανόηση των χρωμάτων και της αλληλεπίδρασής τους», προσθέτει. 

Πηγή : www.rodiaki.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X