Αρχική / Η ΑΕΚ ήταν στόχος

Η ΑΕΚ ήταν στόχος


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την πρόθεση του Γιώργου Βασιλακόπουλου να πλήξει το πρωτάθλημα της Α1.  

Αποκαλύψαμε τα ψέματα της ΕΟΚ, αναφορικά με την ανάμειξή της στο ζήτημα του Πανιωνίου και της ΕΕΑ. ΟΓιώργος Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως δεν ζήτησε ποτέ τον υποβιβασμό των “κυανέρυθρων” και σε αυτόλέει αλήθεια! Αλλού στόχευε ο πρόεδρος της ΕΟΚ κι ο Πανιώνιος απλά βρέθηκε στον… δρόμο του. Μπορεί, δηλαδή, να μετρηθεί και ως… παράλληλη απώλεια, αφού βασικός στόχος ήταν η ΑΕΚ, μέσω της οποίας θα έπληττε το πρωτάθλημα τής Α1, το οποίο από την ίδρυση της τότε ΕΣΑΚ και δώθε θεωρεί “εχθρικό“.


Όταν (στις 17/09) έστειλε η ΕΟΚ το χαρτί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όλοι πίστευαν πως οΠανιώνιος θα βρει την άκρη του και πως το πρόβλημα θα εντοπίζονταν πρωταρχικά στην ΑΕΚ και δευτερευόντως στον Κόροιβο.


Οι πληροφορίες των ομοσπονδιακών ήθελαν τις δύο ομάδες να μην μπορούν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος. Με δύο “μεταβλητές“, με δύο ομάδες που δεν θα συμπεριλαμβάνονταν στην κληρωτίδα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ονειρεύονταν πως θα υποχρέωνε τονΕΣΑΚΕ σε μια κλήρωση – παρωδία. Το σημαντικότερο είναι πως θα χτυπούσε με την ΑΕΚ, μια ομάδα που εξ ορισμού φέρνει μεγαλύτερη αίγλη στο πρωτάθλημα της Α1.


Μια δεύτερη σκέψη θα ήταν πως η κάθοδος της “Ένωσης” στην Α2 θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΟΚ. Το κακό -για τους εμπνευστές του κειμένου- είναι πως οι δύο που θεωρούσαν “υποψήφιους” για απόρριψη πήραν το χαρτί κι έμεινε ο Πανιώνιος, με τον Ηλία Λιανό να εμφανίζεται στην Επιτροπή και να ζητά (ως δικαιούτο) ολιγοήμερη παράταση.


Εκεί αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ ότι το ζήτημα γίνεται προσωπικό και το τελευταίο που θα ήθελαν ήταν η αντιπαράθεση με τον κόσμο του Πανιωνίου. Γι’ αυτό και το ψευδεπίγραφο δελτίο Τύπου, η ανακοίνωση ΝΤΡΟΠΗ για την ομοσπονδία, ότι δεν έχει καμία ανάμειξη. Για να θολώσει τα νερά, για να σβήσει τα ίχνη, που πάντως δεν σβήστηκαν, αφού εμφανίσαμε (εμείς και η LIVE SPORT) το χαρτί που δείχνει ότι υπήρξεπαρέμβαση.


ebasket


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X