Πολύ κοντά σε super deal η ΑΕΚ!

Την ώρα που η ΑΕΚ περιμένει με ιώβεια υπομονή από την Puma το πότε θα… δεήσει να φέρει από τη Γερμανία στην Ελλάδα τη νέα ριγέ κιτρινόμαυρη εμφάνισή της (την οποία αποκάλυψε το «pamesports.gr»), ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται πως ετοιμάζει ένα super deal με την εταιρεία που θα «ντύνει» τον «δικέφαλο» από τη νέα σεζόν, όταν και η «Ένωση» θα βρίσκεται ξανά στα σαλόνια της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nike, η οποία είναι χορηγός αθλητικού υλικού στην Εθνική Ελλάδος και στον ΠΑΟΚ (ενώ παράλληλα «ντύνει» και άλλες ομάδες στη Super League), έκανε ήδη κίνηση… επιστροφής μετά από μία 11ετία απουσίας και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ προκειμένου να υπογράψουν μία ιδιαίτερα συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές πολυετή συνεργασία!

Άλλωστε μετά τα όσα έχουν συμβεί αυτό το καλοκαίρι αναφορικά με τη χορηγία του αθλητικού υλικού από τη γερμανική εταιρεία, είναι ξεκάθαρο πως στο τέλος της σεζόν θα «σφραγιστεί» το «διαζύγιο» με την Puma, η οποία ανέλαβε το ντύσιμο της ΑΕΚ επί Ντέμη Νικολαΐδη και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, όταν αποκτήθηκε ο Ριβάλντο (παίρνοντας τα σκήπτρα από την Adidas).

Η Nike η οποία έντυνε την ΑΕΚ από το 2000 μέχρι τα μέσα του 2004, θέλει να κάνει την «Ένωση» ναυαρχίδα της στην Ελλάδα σε ότι αφορά τους συλλόγους. Μάλιστα οι άνθρωποί της φέρεται πως είναι αποφασισμένοι να παρέχουν επιπλέον παροχές στους «κιτρινόμαυρους» σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από ότι δίνει τώρα η Puma και φυσικά ανώτερη ποιότητα. Επίσης έχουν πρόθεση να οργανώσουν και τη νέα μπουτίκ της ποδοσφαιρικής ομάδας στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών club.

Καταλήγοντας οφείλουμε να σημειώσουμε πως το ντόμινο με τις χορηγίες των αθλητικών εταιρειών στις ποδοσφαιρικές ομάδες στηSuper League θα είναι τεράστιο το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό από την Puma αποχωρεί και ο Ολυμπιακός, τον οποίο θα ντύνει η Adidas, η οποία άφησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με τη σειρά του είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στην Puma, αφού οι προσπάθειές του να «μετακομίσει» στην Nike δεν καρποφόρησαν λόγω ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα