Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Κράμερ στον τελικό

Τηλεοπτική εκπομπή του γερμανικού καναλιού ZDF προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την αλλόκοτη συμπεριφορά του Κριστόφ Κράμερ, λίγο μετά τον τραυματισμό του (στο κεφάλι), κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ .

Ο μέσος της Γκλάντμπαχ ήταν καλεσμένος της εκπομπής και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του όταν άκουγε τις μαρτυρίες των Λαμ, Νόιερ και Μίλερ…

Ο Νόιερ υποστήριξε πως ο Κράμερ ρωτούσε τον διαιτητή αν βρίσκεται στον τελικό του Μουντιάλ και συμπλήρωσε: “Φαινόταν καλά, μέχρι να διαπιστώσω πως συμπεριφερόταν παράξενα. Ήρθε και μου είπε: ‘Άσε με να παίξω εγώ τερματοφύλακας'”.

Ο Λαμ από την πλευρά του αποκάλυψε: “Στην αρχή δεν ανησυχούσα, αλλά κατάλαβα πως κάτι τρέχει, όταν ήθελε να μου πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όταν θέλησε να αλλάξει φανέλα με το διαιτητή, είπα ‘Αρκετά'”.

Ο Τόμας Μίλερ καταθέτοντας τη δική του μαρτυρία, τόνισε: “Με αποκάλεσε Γκερντ και με συνεχάρη για τον τελικό του 1974, ενώ μου είπε τι ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει εδώ στο στάδιο του Ρουρ. Ευτυχώς αντικαταστάθηκε γιατί ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Ίσως να… κατέβαζε το σώβρακο του διαιτητή”.

Σχετικά άρθρα