Αρχική / More / Αθλητικά / Κολοβέτσιος: «Να μας γίνει μάθημα»
Κολοβέτσιος: «Να μας γίνει μάθημα» thumbnail

Κολοβέτσιος: "Να μας γίνει μάθημα"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ δεν παρουσίαστηκε αντάξια των προσδοκιών απέναντι στη Λαμία.

Κληθείς να σχολιάσει το αν επηρεάζεται η ΑΕΚ από την έλειψη επίσημων αγώνων, τόνισε: «Παίζει το ρόλο του (το ότι δεν έχει η ομάδα επίσημα ματς). Σήμερα δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα όσο στα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό πιστεύω ότι δεν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ρυθμό, αλλά καθαρά στους εαυτούς μας. Δεν μπήκαμε με το 100% (των δυνατοτήτων μας) για να φανούμε αντάξιοι (στις απαιτήσεις) του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα αυτό μπορεί να μας γίνει μάθημα έτσι ώστε στη συνέχεια να επανορθώσουμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την αναβολή του πρωταθλήματος, τόνισε: «Δεν είναι τόσο εύκολο να περιμένεις την έναρξη του πρωταθλήματος, μας έχουν από αναβολή σε αναβολή αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι όποτε μας ζητηθεί. Από εκεί και πέρα τα φιλικά γίνονται για να κρατάμε κάποιο χαρακτήρα αγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμη και στα φιλικά».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X