Πρίφτης: «Την κρίσιμη στιγμή ήμασταν σοβαροί»

Η καλή άμυνα στην τρίτη περίοδο ήταν το «κλειδί» της νίκης του Άρη στο Ψυχικό σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο κόουτς των «κίτρινων» έμεινε ικανοποιημένος από την προσέγγιση του αγώνα από τους παίκτες του: «Το Ψυχικό είναι μία σοβαρή ομάδα. Χρειάστηκε να έχουμε αρκετή υπομονή για να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι αντιμετωπίσαμε την αναμέτρηση με σοβαρότητα και καλή συγκέντρωση. Σε ό,τι αφορά τη βελτίωσή μας, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Αυτό είναι λογικό και χρειάζεται χρόνο».

«Το κλειδί για τη νίκη ήταν η καλή αμυντική λειτουργία στο τρίτο δεκάλεπτο», τόνισε ο Πρίφτης και σημείωσε: «Επίσης διατηρήσαμε την ενέργειά μας σε υψηλό επίπεδο και δε δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Σε μεμονωμένες στιγμές ολιγωρήσαμε και δώσαμε δυνατότητα για τρίποντο στους παίκτες του Ψυχικού, αλλά την κρίσιμη στιγμή ήμασταν σοβαροί».

«Συνεχίζουμε στο θεσμό του Κυπέλλου, είναι επιθυμία μας να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, όμως έχουμε ως κύριο στόχο την παρουσία μας στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο 46χρόνος προπονητής.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι, τρέξαμε και ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα», σχολίασε ο Νίκος Γκίκας, ο 24χρόνος γκαρντ του Άρη και υπογράμμισε: «Από κει και πέρα το Ψυχικό κουράστηκε και εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η συγκέντρωση παίζει τον πρώτο ρόλο και ήταν το κλειδί για τη νίκη μας».

Για την συνάντηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στην επόμενη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου, ο Γκίκας επισήμανε: «Θα παίξουμε στην έδρα μας το επόμενο ματς του Κυπέλλου και περιμένουμε τον κόσμο να μας ενισχύσει. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, το 100% των δυνάμεών μας και με συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού».

Σχετικά άρθρα