Από σήμερα τα εισιτήρια για Παρτιζάν

Από σήμερα διατίθενται στον κόσμο του Αστέρα τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με την Παρτίζαν για τη 2η αγωνιστική του Europa League. 
Η ανακοίνωση:
«Εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα του Αστέρα στον Γ’ όμιλο του EUROPA LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 με την FK PARTIZAN, θα διατίθενται από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. στο εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».
Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια των θυρών 1 και 2 θα είναι ανοικτά από τις 2.00 μ.μ. Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.
Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 8.05μ.μ.Ώρα έναρξης αγώνα: 10.05μ.μ.»

Σχετικά άρθρα