Τι έκαναν οι «εκλεκτοί» της Εθνικής

Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Φινλανδία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 και το pamesports σας παρουσιάζει τα… κατορθώματα των διεθνών ποδοσφαιριστών οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή για το ματς με τη Ρουμανία. Η λίστα περιλαμβάνει και τους υπόλοιπους… λεγεωνάριους από την προεπιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι .

Τερματοφύλακες

Ορέστης Καρνέζης: Στην εστία της Ουντινέζε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάρμα . Δέχτηκε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι α λα Πανένκα από τον Κασάνο όμως, πραγματοποίησε τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις. Η ομάδα του επικράτησε με 4-2. 

Παναγιώτης Γλύκος: Δεν χάρηκε την εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ με 4-0 καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα τραυματίστηκε στο γόνατο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση. Θα απουσιάσει από το ευρωπαϊκό ματς του “Δικεφάλου” κόντρα στην Γκινγκάμπ το βράδυ της Πέμπτης.

Στέφανος Καπίνο: Σ’ ένα ακόμα ματς της Μάιντς έμεινε στον πάγκο και παρακολούθησε από εκεί την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Χόφενχαϊμ .

Αμυντικοί

Κώστας Μανωλάς: Βασικός και αναντικατάστατος στη νίκη της Ρόμα με 2-0 επί της Βερόνα των Μόρα και Ταχτσίδη. Είδε κίτρινη κάρτα στο 45’.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν αγωνίστηκε ως βασικός σε ματς της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στο 80’ αντικατέστησε τον Χούμελς και οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν από τη Σάλκε με 2-1.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Εκτός αποστολής της Μπάγερ Λεβερκούζεν λόγω του τραυματισμού του.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Βασικός στο κέντρο της άμυνας της Τραμπζονσπόρ και στην αναμέτρηση με την Κασίμπασα. Αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Μόρας: Αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Βερόνα με τη Ρόμα. Τέθηκε αντιμέτωπος με τον Κώστα Μανωλά και δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του με 2-0.

Βασίλης Τοροσίδης: Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας νίκη της Ρόμα επί της Βερόνα με 2-0.

Λουκάς Βύντρα: Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης της Λεβάντε με την Βαγιεκάνο αντικατέστησε τον τραυματία Τόνιο και αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε. Η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας.

Χοσέ Χολέμπας: Δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση μεταξύ της Ρόμα και της Βερόνα στο “Ολίμπικο”.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έμεινε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα εξαιτίας του τραυματισμού του.

Νίκος Καράμπελας: Παραμένει τραυματίας και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής της Λεβάντε για το ματς με την Βαγιεκάνο.

Μέσοι:

Γιάννης Μανιάτης: Αγωνίστηκε ως βασικός στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στο 82’ αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Φορτούνη.

Ανδρέας Σάμαρης: Ξεκίνησε ως βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Εστορίλ. Στο 69’ άφησε τη θέση του στον Τζον. Οι “Αετοί” επικράτησαν με 3-2.

Παναγιώτης Κονέ: Αγωνίστηκε για 66 λεπτά στην εντός έδρας νίκη της Ουντινέζε επί της Πάρμα με 4-2 και ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ της ομάδας του, το οποίο πέτυχε ο Ντι Νατάλε. Αντικαταστάθηκε από τον Ντομίτσι.

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Βασικός στην εκτός έδρας ήττα της Βερόνα από τη Ρόμα με 2-0. Αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον 90λεπτο.

Πέτρος Μάνταλος: Αγωνίστηκε ως βασικός στο φιλικό της ΑΕΚ με την Λαμία και στο 50’ αντικαταστάθηκε από τον Ανάκογλου.

Κώστας Φορτούνης: Πήρε χρόνο συμμετοχής στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο με 1-0. Στο 82’ πήρε τη θέση του Γιάννη Μανιάτη.

Γιάννης Φετφατζίδης: Για μία ακόμα αγωνιστική δεν κατάφερε να βρει θέση στην αποστολή της Τζένοα . Η ομάδα του ηττήθηκε στην έδρα της από την Σαμπντόρια με 1-0.

Επιθετικοί:

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έμεινε εκτός αποστολής της Βερόνα για το εκτός έδρας ματς με τη Ρόμα. Η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Βασικός στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Με δική του ασίστ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Ρατς ενώ είχε συμμετοχή και στο τέταρτο γκολ της ομάδας του. Στο 69’ άφησε τη θέση του στον Γκολάσα .

Γιώργος Σαμαράς: Αγωνίστηκε ως αλλαγή στην εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη της Γουέστ Μπρομ επί της Μπέρνλι με 4-0. Στο 74’ αντικατέστησε τον Σέσεγκνον.

Δημήτρης Διαμαντάκος: Έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κώστας Μήτρογλου: Βασικός και αναντικατάστατος στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Είδε κίτρινη κάρτα στο 81’.

Στέφανος Αθανασιάδης: Έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στην εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ με 4-0. Στο 45’ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Σχετικά άρθρα