Όλοι… μίλησαν για τον Ζλάταν

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός με Μπάρτσα ο Ζλάταν!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα απουσιάσει από το μεγάλο παιχνίδι της παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως αυτό το γεγονός δεν διαφοροποιεί τα πλάνα του! Ξέρει, άλλωστε, πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει «όπλα» για να… χτυπήσει, παρά τις απουσίες της!
Στην απουσία του Σουηδού επιθετικού στάθηκε και ο Λοράν Μπλαν στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του μεγάλου αγώνα. Ο Γάλλος τεχνικός παραδέχθηκε ότι αυτό το γεγονός αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για την Παρί Σεν Ζερμέν…

«Δεν πρόκειται να αλλάξει η προσέγγισή μας στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι μια μεγάλη απουσία αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν παραμείνει μια ομάδα που είναι επικίνδυνη, με πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν», τόνισε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε. Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός δέχθηκε πίεση από τους Ισπανούς δημοσιογράφους για το εάν θα εμπιστευθεί και πάλι τον Τερ Στένγκεν για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν αποκάλυψε κάτι…
Επίσης, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα δεν απάντησε ξεκάθαρα: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά σε ποια ομάδα είμαι. Ξέρω τι σημαίνει. Και ξέρει η ημέρα που θα έρθει η ήττα θα είναι καταστροφή. Βέβαια, αυτή την στιγμή, δεν είναι στο μυαλό μας να πάρουμε τους τίτλους. Αλλά θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιωθούμε για να μπορούμε να πάρουμε τους τίτλους».

«Με τον Ζλάταν όλα είναι ευκολότερα. Χωρίς αυτόν εμείς πρέπει να παίξουμε περισσότερο ως ομάδα», ανέφερε ο Λοράν Μπλαν από την πλευρά του και συμπλήρωσε: «Είδα τον Ιμπραϊμοβιτς σήμερα το πρωί. Ήταν αδύνατο να βάλει ένταση και έτσι είναι απίθανο να παίξει».
Ο Γάλλος προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «μπλαουγκράνα» και τόνισε ότι πάντα του αρέσει να παρακολουθεί την «Μπάρτσα», καθώς του αρέσει ο τρόπος που παίζει: «Ναι η Μπαρτσελόνα δεν έχει δεχθεί γκολ μέχρι τώρα. Όμως οι αντίπαλοί της κάνουν φάσεις έτσι κι εμείς να προσπαθήσουμε να κάνουμε».

 

Σχετικά άρθρα