Μακ: «Ο ΠΑΟΚ καλύτερος από τον Ολυμπιακό»

Εξαιρετικά αισθάνεται ο Ρόμπερτ Μάκ και το δείχνει. Στον ΠΑΟΚ είναι αναγεννημένος. Τα νούμερα άλλωστε, οι αριθμοί, αυτό αποδεικνύουν. Ο Μάκ είναι πρώτος σκόρερ, αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 4 γκόλ . Και με πέντε γκόλ σε οκτώ συνολικά παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί, αποδεικνύει πως η επιλογή που έκανε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, ήταν πραγματικά εξαιρετική. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται, μέχρι αυτή την χρονική στιγμή. Ο Μακ μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα που κάνει με τον ΠΑΟΚ. Και τονίζει:

 «Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για μένα στον ΠΑΟΚ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν και παίζει πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες παίζουν πολύ καλά, υπάρχει καλή συνεργασία και επικοινωνία και έτσι έρχονται πολλά γκολ σε κάθε ματς και πλούσιο θέαμα για τον κόσμο. Επίσης, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και έχουμε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Δεν κοιτάζουμε μόνο την επίθεση, αλλά και την άμυνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Τώρα κοιτάζουμε πρώτα το ματς με την Γκινγκάμπ και μετά θα δούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

 

Ο Μάκ μίλησε ακόμη για τους στόχους που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ: «Ήρθα για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και γενικότερα για τίτλους. Επίσης, μας ενδιαφέρει να παλέψουμε για διακρίσεις και στην Ευρώπη, γι’ αυτό και το ματς με την Γκινγκάμπ, που προηγείται του αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και οφείλουμε να κοιτάξουμε τα παιχνίδια όπως έρχονται με τη σειρά».

-Πάντως, θα πάτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως πρωτοπόροι του πρωταθλήματος.

-«Όντως, έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει του Ολυμπιακού λόγω των καλών μας εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων. Αυτήν τη στιγμή πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό ! Έχω δει τον Ολυμπιακό να παίζει και ξέρω ότι εμείς αγωνιζόμαστε καλύτερα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσουμε στο Καραϊσκάκη».

Σχετικά άρθρα