Ξενάγηση Κλάρκ, πήρε γεύση από Ολυμπιακό

Την ευκαιρία να βρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο, «Μελίνα Μερκούρη» είχε ο Κάρσον Κλαρκ. Ο Αμερικανός βολεϊμπολίστας επέστρεψε από την Τουρκία την Τρίτη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και επισκέφθηκε για πρώτη φορά το «Μελίνα Μερκούρη». 

Αμέσως μετά έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού μαζί με τον μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ, Νίκο Μαντούβαλο και φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της ομάδας του Πειραιά. Εντυπωσιάστηκε από την πλούσια τροπαιοθήκη και ζητούσε να μάθει πληροφορίες για τον σύλλογο. 

Ο Αμερικανός εγκαταστάθηκε από την Τρίτη στο νέο του σπίτι στη Γλυφάδα ενώ ρωτούσε πληροφορίες για τα σούπερ μαρκετ και για κάποιες συνήθειες των Ελλήνων. Η ομάδα δεν έχει προπόνηση την Τρίτη και έτσι ο Κάρσον είχε την ευκαιρία να δει και την Γλυφάδα. Ο Κλαρκ ρώτησε για την κίνηση στους δρόμους της πόλης και ενημερώθηκε πως δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της Κωνσταντινούπολης όπου έκανε 3 ώρες να πάει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ενώ άμεσα θα πάρει και το αυτοκίνητο του. Οι προπονήσεις για τον Αμερικανό επί ελληνικού εδάφους αρχίζουν το πρωί της Τετάρτης. 

Σχετικά άρθρα