Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δείτε ποια καταστήματα ΕΛΤΑ και Εθνικής Τράπεζας θα παραμείνουν ανοικτά σήμερα
Δείτε ποια καταστήματα ΕΛΤΑ και Εθνικής Τράπεζας θα παραμείνουν ανοικτά σήμερα thumbnail

Δείτε ποια καταστήματα ΕΛΤΑ και Εθνικής Τράπεζας θα παραμείνουν ανοικτά σήμερα

Τα καταστήματα αυτά που λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις της περιφέρειας θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 6.00 το απόγευμα, με επιμήκυνση του ωραρίου συναλλαγών κατά 3,5 ώρες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξεων και πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.


Ανεξαρτήτως αυτών, η Εθνική Τράπεζα λειτούργησε χθες καταστήματά της, πέραν του συνήθους ωραρίου, όπως συμβαίνει σε έκτακτες περιπτώσεις, εφόσον εμφανίζεται αυξημένη συναλλακτική κίνηση.


Από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε όλα τα καταστήματα όλων των τραπεζών για την αποπληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών που επέλεξαν την καταληκτική ημερομηνία για την εξόφληση τους.


Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημαίνουν τραπεζικά στελέχη από όλες τις συστημικές τράπεζες, η εξυπηρέτηση της πελατείας γίνεται κανονικά χωρίς προβλήματα.


Ουρές, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις που ξεπερνούν σε διάρκεια και τις δύο ώρες, σημειώνονται σε συγκεκριμένα μόνον καταστήματα, κυρίως στα κεντρικά ή σε περιοχές όπου το δίκτυο καταστημάτων έχει περιοριστεί σημαντικά σε αριθμό.


Τραπεζικά στελέχη υπενθυμίζουν στην πελατεία τους ότι μπορούν να αποπληρώνουν με ασφάλεια και ταχύτητα τις υποχρεώσεις και μέσω των εναλλακτικών δικτύων αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό που παρατηρείται την τελευταία ημέρα κάθε μήνα και ειδικότερα την τελευταία ημέρα προθεσμίας φορολογικών υποχρεώσεων.


 


Δείτε τον πίνακα με τα υποκαταστήματα εδώ
Σε συνολικά 59 καταστήματα ΕΛΤΑ που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο θα μπορούν οι πολίτες να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος έως και τις 20:30 της Τρίτης, 30 Σεπτεμβρίου. 

 

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στο αυτοματοποιημένο δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων η εξόφληση θα μπορεί να γίνει έως και αύριο μέχρι τις 14:30.

 

Δείτε αναλυτικά τα καταστήματα ΕΛΤΑ που θα παραμείνουν ανοιχτά:

 


 X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X