Θέλιν: «Να πάμε καλά τακτικά με Ολυμπιακό» (video)

Τακτικά θα πρέπει να κάνει πολύ καλό παιχνίδι η Μάλμε για να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κίσε Θέλιν! Ο 22άχρονος επιθετικός της πρωταθλήτριας Σουηδίας στάθηκε και στην βοήθεια του κόσμου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του.

«Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά σε ότι αφορά στην τακτική. Να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που έχουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε ο 22άχρονος επιθετικός της Μάλμε και συνέχισε: «Εμείς παίξαμε καλά κόντρα στην Γιουβέντους και χάσαμε δύσκολα, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αντιμετωπίσαμε παίκτες όπως ο Τέβες, που έχουν πολλές ικανότητες. Με την απόδοσή μας στο Τορίνο, δείξαμε ότι δίκαια είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, και έχουμε τύχη για κάτι καλύτερο ακόμα.
Σε ότι αφορά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, περισσότερες λεπτομέρειες θα αναλύσουμε με τους προπονητές μας λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Σίγουρα, είναι καλό για παράδειγμα για εμάς τους επιθετικούς να ξέρουμε ποια είναι τα αδύνατα σημεία της άμυνάς τους. Λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κινείται ένας κεντρικός αμυντικός μπορούν να είναι ωφέλιμες. Αν κάποιος είναι χειρότερος στο ψηλό παιχνίδι από τον άλλον, τότε μπορεί να ρίξουμε το βάρος σε αυτόν».

Μιλώντας και για τον κόσμο της ομάδας του τόνισε: «Οι φίλοι μας είναι φανταστικοί και μας προσφέρουν πολύ σημαντική βοήθεια, ειδικά στο γήπεδό μας. Σε αγώνες απέναντι στην Σπάρτα Πράγας και την Σάλτσμπουργκ, αλλά και αργότερα απέναντι στη Γιουβέντους, μας γέμισαν με αυτοπεποίθηση».

Ο Θέλιν μέσα στο 2014 είδε την καριέρα του να… εκτοξεύεται! Από την Νόρκεπινγκ, που μάχεται για την σωτηρία της, πήρε μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Μάλμε, και κατάφερε να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόσφατα σκόραρε μάλιστα κόντρα στην πρώην ομάδα του, στη νίκη της Μάλμε με 3-0, αλλά δεν πανηγύρισε το τέρμα του!

Σχετικά άρθρα