Όρκος νίκης… (photos)

«Ορκισμένοι» για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Μάλμε μπήκαν στην τελευταία προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού που μαζεύτηκαν στο γήπεδο της σουηδικής ομάδας αγκαλιασμένοι και έδωσαν υπόσχεση πως θα κάνουν το παν για να πετύχουν το στόχο τους στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έκαναν πολύ δυνατό πρόγραμμα με δίτερμα και τελικές δοκιμές για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα.

Σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Μήτρογλου . Για το δεξί άκρο υποψήφιοι είναι οι Σαλίνο και Ελαμπντελαουί, ενώ ο Αφελάι είναι το φαβορί για την άλλη θέση σε σχέση με τον Ντουρμάζ . Υπάρχει ένα σενάριο να παίξουν ο Σαλίνο δεξί μπακ και ο Ελαμπντελαουί δεξί χαφ και να μην ξεκινήσουν ούτε ο Αφελάι ούτε ο Ντουρμάζ.

Για την Μάλμε, ο Χαρέιντε ετοιμάζει ένα σχήμα 4-4-2 με γκολκίπερ τον Όλσεν, στην άμυνα τους Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, στη μεσαία γραμμή τους Έρικσον, Χάλστι, Άντου, Φόρσμπεργκ ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Ρόζενμπεργκ με τον Τέλιν. Εάν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Χάλστι που προέρχεται από τραυματισμό θα παίξει ο Ράκιπ.

Σχετικά άρθρα