«Μεγάλο ρόλο θα παίξει η αυτοσυγκέντρωση»

Τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται να έχουν οι παίκτες του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εστορίλ ανέλυσε ο Γιάννης Αναστασίου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Πορτογαλία. 

«Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει μια καλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα πράγματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο όμιλος και το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι μια νέα εμπειρία», ανέφερε.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε και για το πρώτο παιχνίδι των πράσινων στη διοργάνωση και στη συνέχεια μίλησε και για την πρεμιέρα των ομίλων:

«Το ματς με τη Ντιναμό Μόσχας δεν το βλέπω σαν μάθημα. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως θα έπρεπε.Η πίεση, το άγχος και η ψυχολογική φόρτιση για το 2-2 μας ανάγκασε να μην κάνουμε τα πράγματα όπως θέλαμε. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι θετικό να συλλέξουν τα παιδιά εμπειρίες και δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στην Ευρώπη και με τα νέα παιδιά», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα