Αρχική / More / Δώρα / Οι νικητές που κέρδισαν προσκλήσεις για τη Priscilla!
Οι νικητές που κέρδισαν προσκλήσεις για τη Priscilla! thumbnail

Οι νικητές που κέρδισαν προσκλήσεις για τη Priscilla!

Οι τυχεροί μας αναγνώστες που κέρδισαν προσκλήσεις για την πετυχημένη παράσταση Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου είναι ο Πασχάλης Μερμιγκάκης και η Κωνσταντίνα Κατωπόδη. Ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.


Ο τυχερός μας αναγνώστης Πασχάλης Μερμιγκάκης είναι 45 χρονών και εργάζεται ως ηθοποιός. Αυτήν την περίοδο παίζει στην παράσταση Το Χαμαλάκι στο Θέατρο Βεάκη. Λόγω επαγγέλματος χάρηκε πολύ με τη διπλή πρόσκληση που κέρδισε.
Το ΜΠΟΡΩ το έμαθε μέσω φίλων αλλά και μέσω του facebook. Οι αγαπημένες του στήλες είναι τα ταξίδια, λίστες με ξενοδοχεία, άρθρα που αναλύουν την επικαιρότητα αλλά και ορισμένα ιατρικά θέματα. Τόνισε πως έχει διαβάσει αρκετά άρθρα που τον έχουν βοηθήσει να λύσει κάποιες απορίες και πιο συγκεκριμένα ιατρικές συμβουλές για την φροντίδα των νεφρών.
Μας παρότρυνε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και υποσχέθηκε πως θα μας στείλει εντυπώσεις από την παράσταση.


Η τυχερή μας φίλη Κωνσταντίνα Κατωπόδη είναι 30 χρονών, ελεύθερη και εργάζεται ως βοηθός λογιστή σε μία ναυτιλιακή εταιρία. Το ΜΠΟΡΩ το γνωρίζει εδώ και καιρό και το έμαθε ψάχνοντας κάποια θέματα μόδας στο Ίντερνετ. Τα θέματα που της αρέσουν πιο πολύ να διαβάζει είναι εννοείται αυτά της μόδας αλλά και κάποια από τη στήλη της ψυχολογίας. Την έχουν βοηθήσει πολύ θέματα που αναλύουν τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και κάποιες συμβουλές για πιο αποτελεσματική επικοινωνία. Μας ευχαριστεί πολύ για την πρόσκληση!


Ευχόμαστε και στους δύο να περάσουν υπέροχα και να απολαύσουν την παράσταση!

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X