Πόι: «Σε δύο χρόνια στη Σούπερλιγκ»

Ο Μάουρο Πόι είναι πεπεισμένος ότι ο Άρης θα καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να είναι ξανά στην Sueprleague. Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τα δημοσιέυματα που τον ήθελαν να μην είναι σε καλή κατάσταση. 


Αναλυτικά όσα τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis: 

«Ξέρω ότι η ομάδα έχει δυσκολίες, αλλά μόνο αν είμαστε όλοι μαζί θα πάμε καλά. Έχω μόνο δύο μέρες εδώ, αλλά καταλαβαίνω τί σημαίνει Άρης. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, η ομάδα έχει πολλά νεαρά παιδιά και εμείς οι έμπειροι πρέπει να τους βοηθήσουμε. Όλοι ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν σημαίνει κάτι ότι παίζει στη Γ’ Εθνική . Πιστεύω ότι σε δύο χρόνια θα είναι και πάλι στη Σούπερ Λίγκα». 

-Για τους συμπαίκτες του που γνωρίζει: 

«Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο. Γνωρίζω τον Φερνάντες που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια στη Σούπερλιγκ και μένουμε και στο ίδιο ξενοδοχείο». 

-Για την κατάστασή του: 

«Γράφτηκαν πολλά πράγματα που δεν ισχύουν. Είμαι καλά. Αν δεν ήμουν καλά δεν θα ήμουν εδώ. Είχα ένα πρόβλημα πέρσι στον Παναιτωλικό, αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Ήταν ψέματα αυτά που ειπώθηκαν ότι δεν πέρασα τα εργομετρικά στον Παναργειακό. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Θα το δείτε ότι είμαι σε καλή κατάσταση». 

-Για το αν μίλησε με τον Καλαϊτζίδη: 

«Μίλησα με τον Καλαϊτζίδη, όχι πολύ ποδοσφαιρικά όμως. Θα μιλήσουμε περισσότερο από σήμερα». 

-Κλείνοντας έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Άρη: 

«Να είναι εκεί όπως είναι πάντα. Πάντα ήθελα να παίξω σε μια ομάδα σαν τον Άρη με πολύ και παθιασμένο κόσμο. Πρέπει να είμαστε ένα παίκτες και κόσμος για να πάμε καλά». 

Σχετικά άρθρα