Αγγελόπουλος: «Δεν θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία»

Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, πήραν τον λόγο στη Media Day της ομάδας και τόνισαν μεταξύ άλλων ότι δεν θέλουν ένα πρωτάθλημα με αλητεία.

“Η ομάδα έχει ενισχυθεί, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους. Πέρσι κατά την επιστροφή από τη Μαδρίτη, δηλώσαμε ότι ήταν μια στάση. Συνεχίζουμε, δεν έχει αλλάξει κάτι. Παλεύουμε για την ομάδα, βάζουμε εκατομμύρια μόνο γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε” τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος .

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κληθείς να τοποθετηθεί για τον “πόλεμο” ανακοινώσεν μεταξύ των δύο “αιωνίων”, τόνισε: “Εμείς δεν το βλέπουμε ως πόλεμο ανακοινώσεων. Η κοινή γνώμη μαθαίνει την αλήθεια! Είναι πάντα τεκμηριωμένες οι δικές μας ανακοινώσεις”.

“Τοποθετούμαστε για πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκου είναι έκπτωτος! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει, επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ . Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που είναι και αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Καλό είναι να μην πηγαινει στις φυσουνες με μπραβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;” είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε:

“Θελει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κυριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω! Θελουμε πρωταθλημα με αλητεια; Θελουμε ενα πρωταθλημα που πανε οι μπραβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγαλουμε κι εμεις μια εφημεριδα και να γραφουμε τα δικα μας.

Η μοναδικη ανακοινωση που δεν απαμντησε ο κυριος Γιαννακοπουλος ήταν στην τοποθετηση μου ότι οι προεδροι των ομαδων δεν πρεπει να παιζουν στοιχημα! Τι θελει; Δεν πρεπει να μας πει; Μπηκε στο αρχειο η υποθεση του με τον στοιχηματισμο στη Μαλαισια;  Ελεγχεται για παρανομο στοιχηματισμο στη Μαλαισια. Το να μενουν σκιες δεν ευνοει κανέναν.

Δεν ειναι πόλεμος ανακοινώσεων. Υπάρχει ουσία από πίσω…” κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για το ζήτημα των ασφαλιστηρίων, είπε: “Οι διεθνείς μας δεν ήταν πλήρως ασφαλισμένοι όταν έπαιξαν με την Εθνική . Υπήρχε μια συνάντηση με τον κόουτς Κατσικαρη και την Πολιτεία. Ήταν σαφής η βούλησή της. Τι ήθελε… Σε συνδυασμο με τις δικές μας κινήσεις, αποφασίσαμε να πάνε οι παίκτες στην Εθνική για το καλό του Ολυμπιακού και των ίδιων των παικτών” εξήγησε.

“Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο κι έχει κερδοφόρο ισολογισμό, εμείς πάλι όχι. Πληρώνουμε αναλογούντες φόρους, φόρο στην επιτροπή ανταγωνισμού κλπ. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει βρει μια άλλη πατέντα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένουμε να έχουν και δεύτερο κερδοφόρο ισολογισμό! Το πως καταφέρνει ο Γιαννακόπουλος κι έχει θετικό ισολογισμό στο ελληνικό μπάσκετ, δεν μπορώ να το καταλάβω!” πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έσπευσε να συμπληρώσει μετά από ερώτηση που έγινε στον Γιώργο Μπαρτζώκα σχετικά με τα συναισθήματά του από την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο: “Θα διαφωνήσω με τον κόουτς (ο Μπαρτζώκας είπε: “Δεν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα την κλήρωση του Κυπέλλου...”). Είναι καλό ότι θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε από νωρίς τι γίνεται στην Ελλάδα, ποιος είναι καλύτερος. Επίσης είναι καλό ότι το ματς θα γίνει τώρα και δεν θα παίξουμε τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό. Περιμένουμε ακόμα τις προσκλήσεις από τον Γιαννακόπουλο για τους τελικούς στο Ελληνικό. Ας γίνει στην επαρχία να χαίρεται ο Βασιλακόπουλος”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας των αδερφών Αγγελόπουλων στα κοινά του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: “Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και στην Πόλη, και στο Λονδίνο. Πήγαμε στο Βερολίνο και στο Παρίσι. Σίγουρα μάθαμε πράγματα, δεν είμαστε αλάνθαστοι. Θέλουμε να ξαναείμαστε σε Φάιναλ Φορ και τίτλους στην Ελλάδα. Έστω και όπως έχει το σύστημα εδώ. Μακάρι να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο σε όλα τα παιχνίδια. Να έχουμε την υγεία μας και να έχουμε αντοχές για αυτά που θέλουμε να κάνουμε”.

“Για το θέμα της αλλαγής της ΚΕΔ… Δεν βλέπουμε να γίνεται στην υπάρχουσα μορφή. Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ! Εκτός αν ψηφιστεί το αθλητικό νομοσχέδιο και αλλάξει το σύστημα. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα. Αν ψηφιστεί κι έχει τις διατάξεις αυτές, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο ώστε να μην μιλάει κανείς” τόνισε τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το VIDEO της Media Day

Σχετικά άρθρα