Χάλστι: «Στην έδρα μας μπορούμε Ατλέτικο και Γιουβέντους»

Νίκες ακόμα και με Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους ονειρεύεται, μετά από αυτή με τον Ολυμπιακό, ο μέσος της Μάλμε Μάρκους Χάλστι. 

«Οι πιθανότητες υπάρχουν, σίγουρα. Υπάρχουν, επειδή ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Τώρα χρειάζεται να σκεφτούμε το επόμενο ματς με την Ατλέτικο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, νομίζω», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος αμυντικός μέσος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εάν πάρουμε έναν βαθμό εκτός έδρας, τότε θα είμαστε χαρούμενοι. Στην έδρα σου πρέπει να παίρνει τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε σε σωστό δρόμο, και πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Φινλανδός τόνισε: «Η συνολική προσπάθεια της ομάδας σήμερα είναι εξαιρετικά καλή. Ήταν ομαδική προσπάθεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στα χαρτιά, όλες οι ομάδες ήταν καλύτερες από εμάς, η Σπάρτα Πράγας, η Σάλτσμπουργκ και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, όλα ήρθαν χάρη στην καλή ομαδική δουλειά και ο Όλσεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν».

Σχετικά άρθρα