Αρχική / More / Αθλητικά / Παπαδόπουλος: «Ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε»
Παπαδόπουλος: «Ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε» thumbnail

Παπαδόπουλος: "Ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε"

Ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Κώστας Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος και στον κίνδυνο, που έχουν ορισμένες ομάδες, να μην ολοκληρώσουν το εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Παπαδόπουλος μίλησε στον «Nova ΣΠΟΡ FM»: 

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Όταν πήραμε την απόφαση για την αναβολή εκτιμήσαμε ότι πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή ενημέρωση σε όλους όσοι σχετίζονται. Αλλού φάνηκε να κατανοούν τα προβλήματα μας και αλλού όχι. Εμείς ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Έτσι εκτιμήσαμε από την πλευρά μας ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε. Γενικότερα υπάρχει πρόβλημα και είναι γνωστό. Η κατηγορία μας έχει μια ιδιομορφία. Επί της ουσίας αρχές Σεπτεμβρίου είχε ξεκαθαρίσει το περιβάλλον για τις ομάδες και της κατηγορίας. Μέχρι να συγκροτήσουμε μια ενιαία πλατφόρμα πέρασε ο καιρός. Φάνηκε ότι τα αυτιά αυτών που μας άκουγαν ήταν ανοικτά. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανταπόκριση και από την ΈΠΟ και άλλοι που μας δέχθηκαν».

Για τον κίνδυνο να μην μπορέσουν κάποιες ομάδες να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα: «Το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό. Ελπίζω ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τελειώσουμε όπως ξεκινάμε».

Για τα χρήματα του ΟΠΑΠ τα οποία μειώθηκαν: «Πράγματι δεν έχουμε μάθει στα πολλά χρήματα. Αλλά και εκείνα που παίρναμε ήταν σημαντικά για εμάς. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να αναπτύξουμε ένα σχέδιο σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη κρίση. Εμείς προσπαθούμε να πορευτούμε με τα δεδομένα αυτά και παράλληλα αναπτύσσουμε ένα τμήμα μάρκετινγκ για να βοηθήσουμε το πρωτάθλημα».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X