Πάει πιο… πίσω ο Μοντολίβο

Για περίπου δυο μήνες παίρνει… παράταση η επιστροφή του Ρικάρντο Μοντολίβο στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του άσου της Μίλαν στο φιλικό της Ιταλίας με την Ιρλανδία στις 31/05!

Ο διεθνής μέσος χειρουργήθηκε στις 2 Ιουνίου με κάταγμα της αριστερής κνήμης και αρχικά οι γιατροί είχαν πει πως ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι πέντε μήνες. Δηλαδή αρχές Νοεμβρίου. Τελικά, θα χρειαστούν κάποιες εβδομάδες παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα είναι πιθανό η επιστροφή του να γίνει στις 23 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με την Ιντερ .

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, την περασμένη εβδομάδα ο Μοντολίβο είχε προγραμματίσει επίσκεψη ελέγχου στην κλινική «La Madonnina», για να πάρει το «πράσινο» φως για την επιστροφή του στις προπονήσεις…
Μόνο που ο διεθνής μέσος δεν άκουσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θα χρειαστεί νέα περίοδο αποθεραπείας, περίπου τριών εβδομάδων προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… Αυτό σημαίνει ότι ο Μοντολίβο θα επιστρέψει περίπου τρεις εβδομάδες μετά από τον αρχικό προγραμματισμό.

Όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν, γύρω στις 20 Οκτωβρίου ο Μοντολίβο θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζοντας σιγά, σιγά ρυθμό! Οι «ροσονέρι» δεν θα επιταχύνουν το χρονοδιάγραμμα της επανεμφάνισής του 30άχρονου παίκτη στους αγωνιστικούς χώρους.

Σχετικά άρθρα